Luonnolliset kauneus tuotteet

Luonnosta saa uskomattoman paljon kauneus tuotteita kun vain osaat lähteä etsimään niitä!

Öljyt, rohdot, hauteet ja yrttikylvyt ovat olleet ihmisten apuna jo aikaisista ajoista lähtien! Jos et ole vielä tutustunut niihin voisi olla aika kokeilla miten ihanan hyvä ja rento olo tulee kun lisää luonnon omia hoitavia aineita jokapäiväseen elämäänsä!

Aloitan nyt omasta suosikistani: eteerisitä öljyistä, joita aloin käyttämään jo nuorena ja huomasin kuinka voimakas vakutus niinkin pienellä tuotteella voi olla!
Eteerisiä öljyjä on käytetty jo 1800- luvun alusta saakka ja niiden pitkä perinne onkin jatkunut luomu piireissä kasvavalla suosiolla viime vuosien ajan. Öljyt ovat kasviperäisiä ja tehty joko höyryttämällä, tislaamalla tai puristamalla. Niiden ei tulisi aiheuttaa minkäänlaisia allergisia reaktioita, mutta suosittelen että kokeilet uutta öljyä aina ensin pieneen osaan ihoa.

Jos öljy on 100% eli laimentamaton, laimenna se esim, kookos-, manteli- tai jojoba öljyllä ennen iholle laittamista.

Öljyjä voi myös käyttää höyryhengitykseen avaamaan tukkoista oloa, pyykinpesuun antamaan ihania tuoksuja, siivoukseen tuomaan raikkaan tuoksun tai lisäämällä vaikka hajuttomaan shampooseen tai käsipesuun. Öljy tipan voi myös lisätä juomaveteen, jolloin öljyn hoitava vaikutus on ERITTÄIN tehokas. Tippa per juoma riittää mainiosti!

Jos tahdot lukea enemmän eri öljyjen vaikutuksista suosittelen käymään

Alle listaan omat suosikkini ja niiden ominaisuuksia

Ruusu: Sen tuoksun sanotaan vaikuttavan myönteisesti mielialaan, auttavan masennuksissa ja erityisesti naisten vaivoissa, sillä feminiinisyyden, rakkauden ja vaurauden symbolikukan ruusun tuoksua pidetään hyvin naisellisena. Ruusu kuuluu afrodisisiin tuoksuihin yhdessä esimerkiksi jasmiinin ja ylang ylangin kanssa, ja sen huumaavaa tuoksua pidetään aistillisena. Ei siis ole ihme, että ruusun ominaisuuksiin kuuluu myös eroottisesti parantava vaikutus. Ihonhoidollisesti ruusu on yksi parhaista kukkakunnan raaka-aineista, ellei jopa paras. 

BRAZILIAN APPELSIINI; Luo iloa ja positiivista mieltä, kohentaa itseluottamusta ja ystävyyttä itseensä. • Appelsiinin on sanottu myös auttavan depressioon ja kipuun. Yleisesti ottaen appelsiini antaa energiaa ja nostattaa mielialaa. Olen myös kuullut, että lisättynä juomaveteen appelsiini öljy pitää nälän loitolla!

ROSMARIINI; Aktivoi aivoa keskittymisessä ja fokusoitumaan oleelliseen. Parantaa muistia ja raikasta synkempääkin mieltä! Kun tarvitset sen extra puhdin ja super- nopeaa päättely- ja ratkaisukykyä, rosmariini siivittää päiväsi vakaaseen liitoon! Sipaise ohimoille tai ranteisiin, itse lisään sen joskus etu tukkaan tai kaula huiviin!

SITRUUNA: Antibakteerinen kehon, mielen ja kodin raikastaja. Se edistää ruoan sulatusta ja parantaa verenkiertoa. Sitruuna öljyllä on suotuisia vaikutuksia myös selluliitin ja suonikohjujen hoidossa. Raikkaan arominsa ansiosta sitruuna parantaa työtehoa, ja stimuloi älyä. Sitruunan antibakteeriset ominaisuudet tekevät siitä oivan lisän kotitekoisiin siivous tuotteisiin!

Pure you tekee mieleisesi öljysekoituksen joko 15ml tippapulloon tai 59ml suihkepulloon- suihkuta öljy iholle tai huone ilmaan ja nauti sen hoitavista vaikuksista!