Projecti Pure You - FIJI

Olen jo useamman vuoden käynyt Fijillä ja kerta kerralta ihastun enemmän. Ensin se oli vain ajatus 2006 sitten palasin 6 vuotta myöhemmin purjeveneellä ja ihastuin syvästi. 2017 vihdoin sain aikaa mennä etsimään sitä oikeaa paikkaa ja ihmis ryhmää jonne tahdon oman elämäni viedä...ja löysinkin upean pienen kylän jossa vesiputous tuottaa puhtaan veden, upea kirjava koralliriutta kulkee pitää rantaviivaa myöten tarjoten kalaisat vedet asukeilleen. Maa on ravintorikasta ja tuottaa hedelmää ja vihannesta enemmän kuin omiin tarpeisiin ja niin maukkaita ruokia ettet ole ennen saanut!

 Ihmiset ovat rauhallisia ja yksinkertaisia, koulutu taso on alhainen mutta elämän laatu rikas! Ystävällisyys, auttavaisuus ja maltillisuus ovat etusijalla ja nauru raikaakin useimmista taloista jotka ovat vielä vaatimattomia, mutta viihtyisiä.

Ensi vuonna minun on tarkoitus laittaa oma rakennus projektiniPure You tahtoo tarjota puhtaan luonnollisen paikan asiakkailleen ja ystävilleen jonne tulla palautumaan oman arjen kiireestä ja stressistä. Tarjoamme detox- ohjelmia, joogaa, kursseja, joogaohjaaja koulutuksia sekä pitkä aikais loma majoitusta.

Kylä on kovin pieni ja ihmiset vielä varovaisia ulkomaalaisten suhteen...jotkut heistä eivät ole ikinä omalta saareltaan poistuneet! Eli en tahdo turisti virtaa vaan ihmisiä jotka tulavat ja asettuvat hetkeksi eläen kylän tahtiin ja Fijiläiseen tyyliin. Rauhassa ja hoppilematta, käyttäen luonnon varoja hupiin ja jäettäen kännykät pois!

Suunnitelmana on rakennamme loma majoja, joogakoulu jonne tulee myös majoitusta ja pienen ravintolan missä ruokkia vieraita ja ohjaajia.

Tahtoisitko sinä olla osa luomu-kommuunia, jossa ei alkoholia kulu eikä väkivalta, kiroilu ja huumeet kuulu arkeen.

 

 Paratiisi on tuola ulkona,  jätä läppäri ja kännykkä ja ala elämään ihan oikeasti niin että pääset taas nauttimaan luonnosta ja ihmis elosta!

 Laita minulle viestiä jos tahdot lisätietoja ja varaa allakastasi aikaa aiknakin kuukausi ensi vuonna jos tahdot mukaan!

Shat Nam.

Maija

Fiji pussukat antaa takaisin

Toisilla kun ei ole ompelu pöytää niin lattialla työskennellään!

Valmiina hommiin!

Fijin tiimi on valmis! Oletko sinä osa luomu- keskuksen luomista!?

Jooga Bliss

Kukapa ei hymyilisi hyvän joogatunnin jälkeen, suodaan Fijin syrjäkylän asukeille madollisuus inspiroivaan liikuntaan!

Pure You Keittiö Fiji style

Keittiö tiimikin on valmiina! Kalusteet ja kunnon keittiö vain puuttuu!

Aina tuoretta!

Kun ruoka kasvaa joka puolella ja aurinko paistaa aaltojen liplattaessa rantaan ei sitä viitsi pienistä stressata! Fiji time´, is the Best time!