Bambu hammasharjat

10 kpl paketti josta riittää pidemmäksikin aikaa!

Wateionizer

Drink pure and drink fresh! Alkaline, Ionized water brings you healthy way of energizing and cleansing your body!Choose from 5, 7 or 9 plate water filters.

Keraaminen Nenäkannu

Helposti pestävä nenäkannu henkiökahtaiseen hyvinvointiin.

PIENTÄ KAUPPAA, ISON MAAILMAN PUOLESTA

 

PureYou kauppa tarjoaa asiakkailleen tuotteita jotka ovat todettu käteviksi jokapäiväisessä elämässä ja tukevat kestävää kehitystä samlla työllistäen paikallisia minun "koti" kohteissa.

 Keniassa teetettävien vaatteiden tilaus sujuu parhaiten Henkilökohtaiseti ottamalla yhteyttä tai tulemalla esittely tilaisuuksiini. 

Seuraava tulossa Veikkolan kartanolla Lokakuussa jooga- illallisen yhteydessä!

9.10.2021 klo 16 - 21 halukkaat voivat jäädä yöksi 45,- euron hintaan!

Bambuhammas- harjoja.

Näihin on helppo ihastua koko perheen voimalla. Pehmeät harjakset pitävät ikenet hyvässä kunnossa ja bambu huokuu luonnollista voimaa kovan muovin sijaan. Anna niin itsellesi kuin perheellesikin tilaisuus nauttia hampaiden harjauksesta, minä ainakin teen niin!

4.00 kpl tai 7.00 2kpl paketti.

  PÄHKINÄMAITO PUSSI - 100% Pellavaa                                 12.00

Itse tehty pähkinä- ja siemenmaito säästää kehosi lisäaineilta ja tuo enemmän ravintoaineita ja mineraaleja kuin kaupasta ostettu!

Pussit vamistettu käsityönä Keniassa ja saat halutessasi isomman tilauksen jos tahdot ostaa omaan yritykseesi- perhellesi muutamia

10kpl = 82.00

Kuinka valmistaa pähkinämaitoa?

Liota pähkinöitä yön yli (8-12h). Huuhtele huolella ja laita blenderiin. Lisää raikasta puhdasta vettä pari desiä( nesteen määrä riippuu siitä kuinka paksua tahdot maidosta) ja soseuta täydellä teholla 30-60 sec.

 Aseta pussi suuaukko avoinna aakean astian päälle ja kaada maitoseos pussiin ja hiljalleen purista pussin ylä osasta alaspäin liuosta (kuin lypsäisit lehmää:))kunnes pussi on tyhjä. Säilö maito lasipurkissa/ pullossa. Voit halutessasi lisätä mauksi kanelia, kardemummaa, suolaa tai vaikka mintun lehtiä.

Maito säilyy kylmässä 2-3 vuorokautta.

 

  Alkali pH- savi

Jos tahdot puhdistaa kehoasi tehokkaasti,niin hyvänmakuinen Ranskalainen savi (montmorone) poistaa kuona- aineita ja palauttaa kehon normaalin mineraali tasapainon, näin vieden kehostasi kipuja ja kolotuksia sekä sammuttaen nälän tunteen tasapainoittamalla mineraalitarpeesi!

seuraa linkkiä www.healthylife.fi ja jos shoppailet ely 50 euron arvosta saat 10% alea kun laitat ostos koriin koodin maijak.

13.90€ - 250g pussi & 26.00€ -500g pussi 

Kun keho saa kaikki tarvitsemanssa ravintoaineet se ei pyydä sokeria, rasvaisia herkkuja tai "roskaruokaa".

Tässä savi auttaa mainiosta, lisäät lusikallisen puoleenlitraan vettä ja annat imetyä 20-60min. Savea voi myös käyttää kasvoilla ja kehossa kuorinnassa tai maskina. 

PERFECT DIET= Happy and active Life!

Tilaa omasi www.healthylife.fi. Kun käytät ostoskorissa kuponkikoodia pureyou saat - 10% alennuksen jos tilaat yli 50 euron arvosta tuotteita.

KAUPPANI TUOTTO  työllistää paikallisia vähäosaisia Fijin saarilla ja Keniassa.

Ole osa auttamassa heitä, joilla ei kaikki ole niin hyvin kuin meillä suomalaisilla! Tee samalla oma olosi paremmaksi Pureyou:n tehokkaiksi todeuilla, korkealaatuisilla tuotteilla! Win- Win All the way!

Lisätietoa Pure You;n projecteista löytyy  https://pureyoulife.com/blog/

Jos tahdot auttaa ja jakaa hyvää ostamatta mitään, otan vastaan rahalahjoituksia, jota vastaan saat online joogatunteja tai detox- valmennusta!

OP Tilille

Maija Kujala FI71 5788 1460 9096 38 tai

Mobile pay 040 8655 883 tai

Paypal maija.kujala@gmai.com

Tue kuukausittain 20 tai 30 euroa, jolloin saat pureyou uutiskirjeen

( reseptejä, vinkkejä ja matkailu tarinoita) sähköpostilla sekä kutsun online jooga tunnille viikottain!

tai tee kertaluontoisesti isompi lahjoitus ja tule mukaan pureyou tiimiin joka nauttii tarjouksista, priva joogatempauksista ympäri maailman ja VIP kohtelusta kun tavataan!

Laita pankkisiirtoon viesti osioon numero, mitä projektia tahdot tukea:

1. Avustaa Kenialaisia kouluttautumaan jooga ohjaajiksi ja avaamaan heille joogakoulun sekä terveelistä ruokaa tarjoilevan ravintolan.

Etsin sponsoreita, jotta voin kouluttaa paikallisia kenialaisia certififioiduiksi jooga ohjaajiksi ja näin ollen työllistää heidät tulevaisuudessa. Koulutus toteutuu kunhan saan varat kasaan.

2. Tukea Pureyou;n yksikköä Fijillä - rakennamme Pure living lomakylää Vanua Levun saarelle jonne avaamme myös terveys ruokapaikan paikallisille Viti Levun saarelle. Pure Living = luonnon mukainen dietti, joogaa, sukellusta- uintia. snorkausta, elämästä nauttimista sekä kaunis mieli.

Jos tahdot ottaa isommin osaa ja lähteä parteri sijoittajaksi tai tulla itse paikan päälle ulkomaan kohteeseen, lähetä minulle email: pureyouwellness@gmail.com niin sovitaan tarkemmin kohteesta ja ajoituksesta missä ja miten auttaa.

Lisää viestiin hieman tietoa itsestäsi, mitä toivot elämältä  ja kuinka pitkäksi aikaa olisit valmis lähtemään fyysisesti apuun? minne?- Kenia vai Fiji?

Kaikkien projectiin osallistujien toivon olevan raittiita, tupakoimattomia ja lupaudut noudattamaan ja puhmaan alkalisen terveen ruokavalion puolesta kommuuneille, joissa työskentelemme. Osallistut myös säännöllisesti jooga harjoituksiin ja meditaatio ja mindfullness tuokioihin.

Yhdessä ollaan vahvempia ja saadaan enemmän hyvää aikaan!

Namaste ja ihanaa syksyn alkua!

Be Pure, Be You

Testaa Rasva tasapainosi

Oletko koskaan miettinyt onko rasvatasapainosi kunnossa? Zino tarjoaa asiakkaileen töydellisen paketin jossa saat hoitavat öljyt ja testit todella edulliseen hintaan! Kokeile ja ihastu!

X- tend monivitamiini!

ZINZINO- PUHDASTA, KORKEALAATUISTA RAVINTOA!

Kun keho pyytää parasta ja arki on kiireinen Zinzino takaa tutkitusti toimivat tuotteet arkeesi ja samalla tasapainoittaa ravitoaine tarpeesi helposti ja luotettavasti!

Oletko koskaan miettinyt onko rasva arvosi balanssissa?

Suurin osa suomalaisista kärsii rasva epätasapainosta, joka aiheuttaa tulehdustilaa kehossa ja mielessä masentuneisuutta ja väsymystä. Pitkään kestänyt epätasapaino johtaa sydän ja verisuoni ongelmiin, ylipainoon, ja diabetekseen.

Zinolla on helppo ja hyvänmakuinen ratkaisu ongelmaan, jonka saat helposti tilauttua netin kautta! Kokeile mikä öljymaku sopii sinulle parhaiten, kalaöljyn maku peittyy kivasta sitruksen, mintun tai appelsiini maun alle ja jättää raikkaan maun suuhun.

Rasvatasapaino testin voit tehdä helposti ja edullisesti kotona ja saat vastuksen jo viikossa. Näin tiedät missä menet omien rasva arvojesi kanssa ja kuinka paljon sinun tulisi kiinnittää siihen jatkossa huomiota!

Katso todella edullinen tarjous alla olevasta linkistä

https://www.zinzino.com/2006177275/FI/fi-FI/products/Balance/910331

EI vain öljyt, mutta myös perus vitamiinit, painon pudotus valmisteet ja ihonhoitotuotteet kaikki löytyvät Zin Zinon sivuilta! Käy katsomassa ja ihastu!

Premier asiakkaana saat tuottesi kuukausittain ja voit lopettaa tai vaihtaa tuotteen- tilauksesi toiseen milloin vain jos koet ettet enään tahdo valitsemaasi tuotetta.

Premier asiakas myös nauttii alennetuista hinnoista ja asiakaspalvelun tuesta 24h!

Ota oma terveytesi asiaksesi ja tee itsellesi ja perheellesi palvelus tänä vuonna ja liity iloiseen ZInzino tiimiin!

https://www.zinzino.com/2006177275