KOULUTTAUDU KENIASSA

Vielä tämän vuoden lopulla on aika muutokseen! Pure you kouluttaa keniassa paikallisia ja ottaa mukaan myös sinut jos tahdot!

In the end it's all about balance and internal peace..

Hatha- Jooga joka päiväisessa elämässä

Jooga, pieni sana, joka käsittää koko elämän kaaren ja sitäkin suremman todellisuuden itseensä!

Minulle joogasta tuli minulle enemmänkin elämäntyyli kuin ammatti kun opiskelin ja otin käyttöön hatha- ja tantrisen joogan filosofisen maailman katselmuksen. Olla yhtä kaien ympärillä olevan kanssa ja antaa keholla ja mielelle voimaa päästä oman itsensä ylemmälle tasolle, jossa ei ole tilaa surulle murheelle ja puhdikelulle vaan nauttia ja antautua elämän mahtavaan pyörteeseen varmasti ja luottaumuksella itseensä ja kaiken parhaan toteutumiseen.

Joogaharjoitus ei ole kertaluontoinen soritus vaan itsensä valmistelu parhaaseen versioon omasta itsestään. Päivittinen hiljentyminen ja oman kehon ja mielen haastaminen luo vahvoja ja vakaita ihmisolentoja.

Jooga filosofian mukaan eläman takoitus on palvella maailmaa parhaalla mahdollisella tavalla, ylintä parasta ja universaalia totuuutta noudattaen. Se on yllättävän helppoa ja virkistävää kunhan vain ensin maltat pysähtyä ja vastaan ottaa kaiken sen ihanan mitä maailma ympärilläsi tahtoo tarjota!

Let me quide you to the better state of being,

Namaste

Hatha jooga, jota opetan ja olen eniten opiskellut perustuu sisäiseen puhtauteen, meditoinnin tuomaan mielen rauhaan ja kehotietouteen sekä tietysti parantuneeseen lihas kuntoon ja notkeuteen asana harjoituksensa ansiosta.

Tuo kaikki yhteenlaskettuna taas takaa hyvän kehon ja mielenterveyden, parantuneen keskittymiskyvyn ja oppimisen paranemiseen, joka taas johtaa parempaan elämän laatuun ja tuotteliaampaan arkeen.

Asana harjoitus ja pranayama -hengitysharjoitukset ovat luotu niin kehon hyvinvointiin kuin myös positiiviseen mentaaliseen ja energeettiiseen tilaan. JOOGA on tutkitusti tehokasta kaikilla mainitsemillani elämän alueilla ja rauhalliset harjoitukset sopivat kaiken ikäisille, kuntoisille ja kokoisille!

Jo muutamalla helpolla harjoitteella voit muuttaa koko ajatusmaailmaasi, sekä luoda kehollesi suotuisan ja terveen harjiotuksen, joka avaa jumiutuneita lihaksia ja kiinteyttää hellästi lihasmassasi päästä varpaisiin!

Jooga on inspiroinut minut jakamaan ainutlaatuista, sanoin kuvaamattoman nautinnollista harjoitusmuotoa ja ohjaamaan ihmisiä, jotka toivovat syvempää sisäistä rauhaa ja aikaa oppia ja kuullostella omia sisäisiä vahvuuksiaan.

Jooga parantaa, voimistaa, puhdistaa, energisoi ja avaa uusia ovia jokaisen oppilaan elämassä.

  Varaa itsellesi sopiva ( aloittelija, keskitaso, haastava) nettijooga tunti.

Saat tunnin maksettuasi linkin, joka vie sinut joko 35 minuutin tai 45min. jooga tunnille, ellet sitten tahdo yksityis opetusta livenä!

Katso esittely tunnit:

https://my.strydal.com/live-coaching/c3b07bd9-9ce4-4b52-a4b5-f30d019b4102/detail

Voit myös varata yksityis- tai pienryhmä tunnin. 

Hinnat ja tunti kuvaukset löytyvät alaotsikosta, varaukset ja tilaus- tuntipyynnot sähköpostilla; pureyouwellness@gmail.com

Meditaatio vie pois arjen huolista ja kiireestä!

Rauhoittumalla päivittäin luot seesteisen todelisuuden niin itsellesi kuin ympäristollesikin.

Ranta- soturi

Voimakas asana antaa vahvuutta ja lujuutta niin harjoitukseen kuin jokapäiväiseen elmään!

Utthita hasta padagusthasana

Pranaa kohottavat asanat luo varmuutta arkkesi!

Natarajasana

Kohoa korkealle niin unelmissa kuin asanoissa!

ääni hoidot

Teen myos ääanimalja hoitoja ja -meditaatioita Espoon matinkylässä!

AJANKOHTAISTA TREENAAMISEEN!

Tänä poikkeuksellisena aikana, kun hygienian tärkeys korostuu jokapäiväisessä elämässämme enemmän kuin koskaan, haluan varmistaa, että puhdistat treenikamasi oikein.

Innokas bakteeri voi lähteä käsistä leviämään ja se ei ole hyväksi treenikamoille.ALOITA AINA KÄSI HYGIENIASTA! ennen kuin käsittelet tavaroita varsinkin jos käytät joogastudion varusteita.

ELI Ennen treeniä muista pestä kädet! Kädet koskevat kaikkiin treenivälineisiin, lattiaan, vaatteisiin ja mahdollisesti myös treenikaveriin.

Hyvää ja puhdasta tulee helposti pilaamatta treenivälineitä, joten ensimmäinen ohje on: Älä käytä treenivälineiden puhdistamiseen voimakkaita valkaisuaineita, puhdasta/teollista alkoholia, vahvoja desinfiointiaineita tai väkevää teepuuöljyä! Vaikka näillä epäpuhtaudet kyllä häviävät, nämä kaikki voivat vahingoittaa treenivälineitäsi tai niiden pintaa ja siten lyhentää niiden käyttöikää!

Trenikamojen puhdistamiseen on olemassa valmiita liuoksia, jotka sopivat erilaisille materiaaleille. Ne on valmistettu puhdistamaan hellästi mutta tehokkaasti. Useimpiin on lisätty myös raikastavia hajuja.

Jos tahdot tehdä kotitekoisen puhdistus liemen sekoita 1-2 etikkaa puhtaaseen veteen ja lisää pari tippaa suosikke eteeristä öljyäsi! Laventeli rauhoittaa, sitrus tuoksut ja rosmariini piristää, ruusu ja frnakinkence luo rakkauden tilaa ja eucalyptus ,teepuu ja piparminttu raikastaa ja tappaa bakteereja.

 Puhtaita treenivälineitä on mukavampi käyttää ja niillä treenaaminen on hauskempaa. 

Ennalta ehkäisy on Kaiken A ja O, ja helpoimmalla pääsee, kun treenaat puhtaana, puhtaissa treenivattetteissa, puhtaassa kodissa- tilssa👍😘.