Detox- Kehon puhdistus

Pure You Detoxin ajatuksena on tuoda luonnollinen terveys kaikille mahdolliseksi.

Detox tarkoittaa kehon puhdistamista raskasmetalleista, kemikaaleista, kehoon kertyneistä haitallisista rasvoista ja turhasta sokerista. Jos kehoa ravitaan tälläisilla raaka- aineilla tauotta läpi elämän se kuormittuu ja voi johtaa pitkäaikaissairauksiin, ja vakaviin tervyes ongelmiin.

Detox- menetelmät joita käytän ohjelmissani ovat helppoja ottaa osaksi arkea. Ne ovat antaneet hyviä tuloksia kaiken kuntoisille ja ikäisille asiakkailleni. Jo lyhyessä ajassa huomaat eron entiseen; kohonnut energia taso, helpompi hengittää, vähentynyt stressitaso ja parempi olo niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

 Tee palvelus itsellesi ja lähimmäisillesi ja ota askel kohti parempaa terveyttä tänä syksynä! Haasta mukaan myös perheen jäsenet ja ystävät niin voitte yhdessä tsempata toisenne kohti uutta, energisempää huomista!

Kun kehosi ja mielesi on hyvin ravittu, luistaa elämä iloisesti vuodesta toiseen!

Kirjoitin Englanniksi Happy& Alkaline e -kirjan, joka perustuu alkalisen ruokavalion parantavaan ja puhdistavaan voimaan. Siita käy ilmi miksi alkalinen ruokavalio on tarkeä apua arjessa ja kuinka ottaa se osaksi uutta terveellisempää elämää.

 Oman kopiosi voit tilata sähköpostilla tai ottaa sen nettikaupasta mukaan.

Hieman henkilökohtaisempaan ratkaisuun kannatan varata ajan konsultaatioon, jossa voin ohjata sinua henkilökohtaisia preferenssejäsi mukaillen! Konsultaation käyneet saavat kirjan ja paljon muutakin materiaalia kaupan päälle!

COVID aikana tapaamiset hoituvat helposti Zoomin, google meetingin tai What's upin kautta.

TERVEYS KONSULTAATIO /60 min/ 52.00 Euroa:

Kartoitamme yhdessä mitä diettisi kaipaa, ei kaipaa ja kuinka puhdistat kehosi helposti kotikonstein.              

HENKILÖKOHTAINEN DETOX SUUNNITELMA / 149.00 euroa

Laaditaan ruokailu totumuksiasi mukaileva pudistava deitti & liikunta ohjelma kehosi parhaaksi. Suunnitelmaan kuuluu online tuki kuukauden ajaksi sekä 90min tapaaminen kanssani                              

3 vrk, MEHU PAASTO- ONLINE OHJAUKSELLA    129.00

Materiaalit, reseptit + jooga ja meditaatio harjoitukset Saatavilla milloin vain aloitettavaksi              

Mehupaaston aikana paastoamme kiinteästä ruoasta, raviten kehoa pehmeillä luomu mehuilla, raikailla smoothiella, alakali vedellä ja sosekeitoilla. Paasto antaa sisäelimillemme levähdystauon alituisesta ruoansulattelusta ja happojen tasapainoittamiselta.

Samalla poltetaan myös selluliittia ja rasvaa sisä- elinten ympäriltä sekä hoidetaan vatsan ja suolen seinämiä. Lisää detoxista löytyy myös linkin alta https://wwwmaija.blogspot.com/2020/10/why-to-detox.html

SEASONAL TALVI PAASTO 13.- 22.12.2021                   179.00

Laskeudutaan talven hiljaiseen energiaan puhdistamalla keho kuona- aineista ja valmistumalla juhla- aikaan ja Uuteen vuoteen puhtaana ja energisenä!

10 päivän AJAKSI TULET MUKAAN PUHDISTUS RYHMÄÄN JOSSA JAAN KANSSASI VIDEOITA, RESEPTEJÄ JA KOKOONNUMME PÄIVITTÄIN AAMU JOOGAN JA PALAVERIN MERKEISSÄ ALOITTAMAAN PÄIVÄ OIKEALLA ASENTEELLA JA ASANOILLA!

Hintaan kuuluu henk. koht konsultaatio ennen aloitusta, ostos lista paaston ajaksi, detox- e book, herkulliset reseptit ja päivittäinen joogatunti!

Uusille kehon puhdistajille suosittelen viikonloppu retriittiä Veikkolan Kartanolla 08.10- 10.10.2021. 

Paras tapa ottaa muutos osaksi omaa elämää, on omaksua se intensiivi ohjauksessa ryhmän kanssa! Perjantai aamusta sunnuntai iltapäivään kehon huoltoa, hellää hoivaa ja sielun ruokaa - Uudistu ja ihastu!

269,00€ sisältäen majoitksen jaetussa huoneessa, ruokailut, joogan, saunan ja kehon pH mittauksen ja detox konsultaation.

Varaa paikkasi heti, vain 8 ensimmäistä mahtuu mukaan!

pureyouwellness@gmail.com

           

Mehupaaston aikana paastoamme kiinteästä ruoasta, raviten kehoa pehmeillä luomu mehuilla, yrtti teellä, raikailla smoothiella, alakali vedellä ja sosekeitoilla.

Paasto antaa sisäelimillemme levähdystauon alituisesta ruoansulattelusta ja happojen tasapainoittamiselta. Samalla poltetaan myös selluliittia ja rasvaa sisä- elinten ympäriltä sekä hoidetaan vatsan ja suolen seinämiä.

Lisää detoxista löytyy myös linkin alta 

https://wwwmaija.blogspot.com/2020/10/why-to-detox.html

Blogi posteissa myös ajankohtaisia joogavinkkejä ja tietoa!

Ei muuta kuin hommiin, detox on hauskaa ja ihanan virkistävää, varsinkin kun pääset alkuun ja kehosi on päästänyt irti liasta ja tuhnusta!

Be Pure, Be you and get in touch!

pureyouwellness@gmail.com

Vaihdetaan alkaliseen!

Lisatiedot saat e kirjastani Happy & Alkaline- loytyy verkko kaupasta!

Kommentit

08.10.2020 09:48

Kati

Voin suositella Maijan detox-kehonpuhdistusta. Mehujen ja smoothieiden avulla pärjää hienosti, niistä saa tarvittavat ravinteet ja nälkä pysyy loitolla. Olokin on energisempi :)