Ulkoilma ja liikunta, vie kohti Sisäistä rauhaa

Pure You- Luonnollista hyvinvointia!

Pure You on yhdistelmä Joogaa, itsensä kuuntelua ja opiskelua, kehon puhdistusta, sekä jooga filosofiaa, yhdistettynä aktiiviseen elämään, jossa käytämme luonnon parantavaa voimaa, liikuntaa, hiljentymistä ja terveellistä ruokavaliota muutoksen aikaan saamiseen ja luomme siitä miellyttavästi osan arkeasi.

Nyt ei puhuta dieeteistä tai kuureista, vaan elämäntapa muutoksista ja pitkäaikaisista ratkaisuista. Luomu ruokaa ja hauskaa tekemistä vapaa- aikaan, inspiroivaa arkea, nautinnollista liikuntaa ja korkea taajuista ravintoa!

Värähdellään ylemmällä mielen tasolla ja nautitaan elämän helppoudesta ja sen tuomasta ainut kertaisesta matkasta mielen ja sielun syvyyksiin! Tule mukaan upeaan seikkailuun omaan itseesi!

"Nykypäivänä hyvinvointi on tavoite, joka kiehtoo yhä useampaa Suomalaista". 

- Minulle tervyes ja liikunta oli jo nuorena kaiken edellä ja aloinkin opiskelemaan jo teinivuosina ruokavalion ja liikunnan vaikutusta niin kehoon kuin mieleen.

Myöhemmin aikuisiällä loin siitä elämäntyylin, joka on avannut monia upeita tilaisuuksia ja ystävyyksiä elämääni, samalla taaten hyvinvointia ja positiivista elämän asennetta asiakkailleni ja ystävilleni läpi arjen kiireen.

Kun tunnet, että on aika päivittää omat elämäntavat kohti puhtaampaa ja energisempää, voin taata että Pure you;n hellät hoidot, korkealaatuiset terveys- tuotteet, kotitehdyt superfoodit ja -juomat sekä persoonallisesti räätälöidyt ohjelmat antavat ohjakset suurempaankin muutokseen!

Detox- sisäinen puhdistus

Puhdistetaan keho ja mieli kemikaaleista, vanhoista epäterveellisistä ajatusmalleista sekä kuona- aineista ja luodaan tasapainoinen elämäntyyli ilman kipuja, kolotuksia ja stressiä.

Pure You; n motto on olla puhdas, niin kehon kuin mielenkin tasolla, taaten sinulle hyvän olon, niin sisäisesti kuin ulkoisestikkin!

Kun on aika tehdä muutos parempaan ja kohentaa/ keventää oloa, ota minuun yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä, kuinka rakentaa sinusta voimakas, eheä ja tasapainoinen sinä!

NETTI HELP toimii zoomin ja skypen kautta. Varaa aikasi pureyouwellness@gmail.com

ELÄMÄÄ MULLISTAVAT KOKONAISUUDET:

RUONKAVALIO MUUTOKSET;

Taviksesta tuli Kasvis: Vaihda tuhti ja kehoa rasittava sekadieetti kevyeen ja energisoivaan kasvisruokavalioon.

Diabeteksen hallista ja ehkäisy: Opi kuinka hallita sokeritasapainosi maistuvilla ruoilla ja samalla ravita kehoa optimaalisella tasolla!

Sydänpotilaat: Opi sydänystävällinen ruokavalio ja päästä irti lääkityksestä!

Painon hallinta: Luodaan sinulle sopiva makoisa alkalinen dietti tuomaan sinut takaisin ihanne painoosi  ja pysymään siinä.

 ONLINE COACHING:

Kenoh puhdistus- Detox,  Painon pudotus ja -hallinta, pariterapia, itsevarmuus ( tsempari ohjelmat)& Jooga terapia- kehon kuntoutus.

JOOGAOHJELMAT; Henkilökohtaisetsti räätälöidyt joogaohjelmat stressin hallintaan, kehon puhdistukseen, kunnon kohotukseen ja kehon kiputilojen hoitamiseen.

ENERGIA HOIDOT: reiki- hoidot ja auran puhdistus. 

Ota yhteyttä niin suunniteellan juuri sinulle sopiva ohjelma tulevaan syksyn ja ensi vuoteen! Hinnat alkaen 290,- parin kerran setti tai 2900,- useamman kuukauden yhteinen tulos hakuinen suunnielma.

Kaikki ohjelmat voidaan työstää netin kautta tai halutessasi tulen kotikäynneille ( Extra maksu) tai voit tulla tapaamaan minua Veikkolan Kartanossa Vihdissä.

Ihanaa alkavaa syksyä ja kuulemiin, 

Maija

'' Have the time to do small things that you don't like and you can spent your life doing Big things that you LOve

Ihminen ei elä vain lihan ja luun tasolla mutta värähtelee myös energia tasolla. Mitä puhtaampaa energiaa säteilet sen kauniimpaa ja kirkkaampaa tulevaisuutta luot ja houkutat upeita ihmisiä ja tapahtuia puoleesi.

Pure You;n Reiki/ Energia hoidot antavat tilaa hoitaa elämän osa aluita sielun tasolla ja puhdistaa energia kenttäsi vanhasta painavasta ja ehkä jopa haitallisista enerioista.

TRAUMAN HOITO:

Päästetään irti mennestä, työstämällä koettuja traumoja kehon ja mielen tasolla. Apuun sopii jooga, kehonpuhdistus, meditaatio ja itsensä ilmoaisu.

Rohkeasti kokeilemaan! Mitään et voi menettää kun satsaat omaan hyvinvointiisi....paitsi muutaman extra kilon ja turhat huolet!😉

Be Pure, Be Happy!

Kommentit

07.11.2020 16:45

Eeva

Maijan tunnilla on parasta, että huomioi yksilölliset liikerajoitteet ja antaa vaihtoehtoja esim. polven nivelrikosta kärsivälle. Huomioi hyvin myös eri-ikäisten ja eritasoisten joogaajien tarpeet.

29.10.2020 11:10

Riitta Korhonen

Hei Maija, Olen karanteenissa Espanjan matkani takia, ei voida tavata. Ostaisin yhdet puikot, koko ei ole väliä. Ja eteerinen öljy hyvään uneen. Maksan tilillesi. Laita numero. Hyvää matkaa! Tiitu